Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında kentteki esnaf, kurum kuruluş temsilcisi, sanatçı ve vatandaşlardan oluşan konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

        Göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olan Belediye Başkanı Nihat Can, vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor. Bilecik Belediyesi olarak vatandaşların talep, görüş, öneri ve şikayetlerini almak için her zaman hazır olduklarını vurgulayan Başkan Can, “Çalışmalarımız kapsamında bugün de birçok vatandaşımızı ağırlama imkanı bulduk. Gerek esnaf gerek, kurum kuruluş temsilcisi ve gerek de vatandaşlarımızdan olan her kesimden kardeşimiz ile görüştük, hasbıhal ettik. Belediyemiz çalışmaları ve projelerini anlatırken, onlardan gelen talep ve görüşleri de dinleme imkanı bulduk. Her zaman dediğimiz gibi Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımıza önem veriyor ve onlarla aynı şehirde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler