Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kapalı Pazar'da günün belirli saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak amacı ile incelemelerde bulundu.

        Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki Dolmuşçular ve Minibüsçüler Derneği Başkanı Paşa Dündar, Belediye Başkan yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte pazarın kurulduğu salı ve cumartesi günleri günün belirli saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanan bölgeleri gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Bakıcı burada beraberindekilerle birlikte trafik yoğunluğunun azaltılması için yapılması gerekenleri görüşerek araç geçiş alanları ve yönleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. İncelemelerin ardından bilgi veren Başkan Bakıcı “Kapalı Pazarımızda günün belirli saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek adına incelemelerimizi tamamladık. İnşallah önümüzdeki hafta uygulamaya geçeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler