Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Sağlık İl Müdürü Dr. Burak Öztop ve beraberindeki heyet Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.

        İl Sağlık Müdürü Öztop'a ziyaretinde Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar ile İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut eşlik etti. Ziyaret kapsamında, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi için kısa ve uzun vadeli yatırımlar, yeni göreve başlayacak doktorlar, ilave tıbbi cihaz yatırımları ve yeni başlanacak Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı konularında bilgi alışverişinde bulundular.

        Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Sağlık İl Müdürü Burak Öztop'a ilçeye yapılacak sağlık yatırımları için ilgisine ve desteklerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler