Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik İl Genel Meclisi son oturumunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyetlerinde görev yapacak isimler belirlerdi.

        Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler’in başkanlığında yapılan toplantıda İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı. Bilecik Merkez ilçesinde Arfettin Palacı ve Sabri Erarslan, Bozüyük’te Kadir Emre ve Mustafa Çakmak, Pazaryeri’nde İbrahim Öztosun ve İsmail Çakır, Osmaneli’nde Murat Özer ve Basri Topçu, Söğüt’te Ali Özkan ve Halil İbrahim Taşdelen, İnhisar’da Murat Güler, Hüseyin Ekiz, Mehmet Ergün, Gölpazarı’nda Ali Çakmaklı ve Yaşar Güneş, Yenipazar Mehmet Ceylan, Mehmet Öndersev ve Ahmet Kara oy birliğiyle İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerinde görev yapmak üzere seçildiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler