Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik temsilcisi Gölpazarı Belediyespor ile Bursa İnegölspor U15 takımlarının mücadelesinde kazanan dostluk oldu.

        İki ayrı kentin genç temsilcileri, İnegöl Yeniceköy Sentetik Sahada oynanan hazırlık maçında karşılaştı. Maçı Bursa temsilcisi İnegölspor U15 takımı 60 kazanırken mücadele dostluk havası şeklinde sonlandı. Maç sonunda Gölpazarı Belediyespor U15U17 Altyapı Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Keskin, İnegölspor U15 Teknik Sorumlusu Caner Taban’a 57. Alay Sancağı hediye etti. Keskin ayrıca, İnegölspor Kaleci Antrenörü Celalettin Barut’a üzerinde Osmanlı tuğrasının olduğu saat hediye etti.

        "Bizi iyi ağırladılar"

        Maç sonunda İnegölspor heyetine teşekkür eden Mehmet Ali Keskin, "Buraya gelmemizde büyük katkısı olan Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ve Gölpazarı Belediyespor Başkanı Nuri Ünal’a çok teşekkür ederim. Bizleri Bursa’nın bu güzide ilçesi olan İnegöl’de çok iyi ağırladılar. Yaptığımız hazırlık maçını kaybetsek de kazanan dostluk oldu. Bizler gençlerimizi kötü alışkanlıklar uzak tutmak için bu işe gönül vermiş insanlar olarak, spora ve sporcuya her zaman değer verdim. Gölpazarı ilçemizde boşta gezen, internet kafelerde boş vakit geçiren hiç bir genç bırakmayacağız. Bu gençlerimiz sporu sevdirerek, ilçemizden güzel futbolcular çıkaracağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler