Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen 1'inci Olağan Genç STK Buluşmasında öğrencilerle buluştu.

        Bilecik Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Nihat Can, öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin tecrübelerini paylaştı. Genç Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin de konuşma yaptığı programda Öğrenci ve Yaşam Koçu Psikolojik Danışman Mutlu Selen Haşit de öğrencilere alanı ile ilgili bilgiler verdi.

        Gerçekleştirilen program hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can,”İl Gençlik Kolları Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Olağan Genç STK Buluşması programında genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Gençlerimizle hasbıhal ettik, şehrimiz hakkında görüşlerini ve taleplerini dinledik. İnşallah Yeni Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine genç kardeşlerimizle tam gaz ilerleyecek. Genç STK’larımız ile bir araya gelmemize vesile olan AK Gençlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

        Çekilen kuralara göre ismi çıkan öğrencilere çeşitli hediyelerin takdim edildiği etkinlik, öğrencilere çiğ köfte ve ayran ikramı ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler