Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli bireylerin sıklıkla karşılaştıkları akülü tekerlekli sandalyelerdeki arızalar artık Bilecik'in Bozüyük ilçesinde de giderilebiliyor.

        Daha önce bu sorun için şehir dışına gitmek durumunda kalan engelli vatandaşların sıkıntısı çözülmüş oldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, “Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği olarak toplum yararına güzel bir çalışmaya daha imza atıyoruz. Derneğimizin talebi üzerine Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet Cetinkaya ve Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Yusuf Özcan'ın olumlu yaklaşımı ile ilçemizdeki akülü tekerlekli sandalye kullanan engellilerimizin arızalanan araçlarının tamirini Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu atölyesinde okul öğretmen ve öğrencileri tarafından tamirleri yapılacak. İlk akülü tekerlekli sandalye tamirimiz başarıyla yapıldı. Akülü aracı arızalanan yürüme zorluğu nedeniyle akülü tekerlekli sandalye kullanan ortopedik engelli vatandaşın arızalanan aracı, Bozüyük Belediyemizin ulaşım desteğiyle Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okulu atölyesine getirilerek öğretmenler tarafından tamiri yapılıp vatandaşımıza teslimi yapıldı. Bölgemizde akülü tekerlekli sandalye tamir servisi olmadığından diğer şehirlere gönderiliyor, kargo ulaşım ve tamir maliyetleri engelli vatandaşların bütçesini aşıyordu. Sosyal ortamlardan uzaklaşıyor, sıkıntı çekiyorlardı. Böylesi güzel hizmet için Milli Eğitim Müdürümüz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz ve Belediye Başbakanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler