Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediyesi tarafından final haftasında olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine sucuk ekmek ikramı yapıldı.

        Final haftasında oldukça yoğun bir şekilde ders çalışan öğrencilerin biraz olsun rahatlamaları ve sosyalleşmeleri adına düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Akın öğrencilere kendi elleriyle sucuk ikram ettiler. İkramların ardından öğrenciler ile okul kafeteryasına geçen Başkan Bakıcı, burada öğrencilerin masalarına konuk olarak onlarla sohbet etti. Renkli ve eğlenceli görüntülerin oluştuğu etkinliğin ardından öğrenciler, yoğun geçen sınav haftasında biraz olsun rahatlamalarını ve eğlenmeleri sağladığı için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti. Etkinlikte Başkan Bakıcı’ya AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ile birlikte Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’da eşlik etti.

        Bozüyük'te üniversite okuyan öğrencilerin ailelerinden kendilerine emanet edildiğini belirten Başkan Bakıcı, üniversitelerinde kendilerini ağırlayan öğrencilere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler