Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi ekipleri, ilçede kar yağışının başladığı saatlerden itibaren ana arter ve ara sokaklardaki çalışmalarını gerçekleştiriyor.

        Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yalçın, “Karla mücadele kapsamında greyder, 2 kepçe, traktör tuzlama ekibi, kaldırım temizleme ekibi ile hemşehrilerimin ulaşımını rahatlatmak için durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Çok güzel bereket oldu. An itibariyle ilçemizin kapalı yolu yok. Aynı zamanda mücavir alan içinde hayvan bakan hemşehrilerimizin ulaşım sorunları da çözüme kavuştu. Tüm belediye personelime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler