Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, Atatürk’ün Osmaneli’ne gelişinin 96’ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Başkan Şahin, yayımladığı mesajında, “17 Ocak 1923'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anadolu gezisine çıktığında Osmaneli’ne uğramıştır. 1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli, Kurtuluş Savaşı sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından güvenle stratejik üst olarak kullanılmıştır. Savaş sonrası Osmaneli’ni defalarca ziyaret eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 17 Ocak 2023 tarihinde çıktığı Anadolu gezisi sırasında Osmaneli'ne bir kez daha uğramıştır. Bu fotoğrafla belgelenen ziyaretin bugün 96’ncı yılı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle, minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler