Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 14'üncü haftada oynanması gereken ve kar yağışı nedeniyle ertelenen SöğütsporYeşilyurtspor müsabakasını ev sahibi ekip farklı kazandı.

        Bilecik 1. Amatör Lig'İn erteleme maçında Söğüt İlçe Stadı'nda oynanan Söğütspor, Yeşilyurtspor maçını Söğütspor 40 kazanırken, Ali Şenlik 4 golün dördünü de atarak hattrick yaptı. Maça iyi başlayan Söğütspor maçın 17'inci dakikasında Ali Şenlik ile 10 öne geçti. Bu golden sonra ataklarına devam eden Söğütspor maçın 35'inci dakikasında Ali Şenlik kendisinin ve takımın ikinci golünü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu. İkinci yarıya da atak bir futbolla başlayan Söğütspor maçın 55'inci dakikasında Ali Şenlik ile durumu 30'a getirdi. Maçın 75'inci dakikasında Ali Şenlik kendisinin ve takımın 4'üncü golünü kaydederek, hattrick yaptı. Bu golden sonra maçta başka gol olmazken, maçı Söğütspor 40 kazandı. Bu galibiyetle Söğütspor puanını 27'ye çıkarırken, Bozüyük temsilcisi Yeşilyurtspor 27 puanda kaldı. Söğütspor bu hafta kendi evinde lider 1308 Osmaneli Belediyespor'u konuk ederken, Yeşilyurtspor 1299 Bilecik Kulübü'nün konuk edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler