Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 22'nci hafta geride kalırken lider 1308 Osmaneli Belediyespor'un rakibi Bozüyük temsilcisi Yeşilyurtspor maça gelmedi. Bilecikspor ise Gölpazarı deplasmanından 1 puanla döndü.

        Bilecik 1. Amatör Lig'de 22'nci hafta içi oynanan 5 maçla sonuçlanırken, 1 maçta ev sahibi takımın rakibinin maç çıkmadığı için 30'lık skorla hükmen sonuçlandı. Haftanın açılış maçında ligin 54 puanla lideri 1308 Osmaneli Belediyespor kendi saha ver seyirci önünde Bozüyük temsilcisi Yeşilyurtspor'u konuk edecekti. Ligde 34 puanla 4'üncü sırada yer alan Yeşilyurtspor maça çıkmazken, maçı 1308 Osmaneli Belediyespor 30 hükmen kazandı. Puanını 57'ye çıkaran Osmaneli ekibi liderliği sürdürdü.

        Günün diğer bir maçında şampiyonluk umutlarını yitiren Bilecikspor, Gölpazarı deplasmanında Gölpazarı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 21 puanla düşme hattında yer alan Gölpazarı Belediyespor, Bilecikspor karşısında 22'lik skorla sahadan ayrılarak puanını 22'ye çıkardı. Bilecikspor ise puanını 42'ye çıkardı. Ligin diğer maçlarında Pazaryerispor kendi evinde 1299 Bilecik Kulübü'nü 32, Bayırköyspor kendi sahasında Akpınarspor 40, Bozüyük İçköyspor kendi sahasında Söğütspor'u 32 yendi. 22 haftaya kadar hiç puanla tanışamayan lig sonuncusu Kürespor kendi evinde Bilecik Gençlerbirliğispor 21 yenerek bir sürprize imza attı. Bu galibiyetle Kürespor 3 puanı hanesine yazdırarak, ilk puanla tanıştı.

        Haftayı Osmaneli Gençlerbirliğispor BAY geçti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler