Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Osmaneli İlçesi Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güliz Bilgiç Özyaşar ile birlikte yeni atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Galip Yiğit, Kaymakam Naif Yavuz’u makamında ziyaret etti.

        İlçede yeni göreve başlayan Dr. Galip Yiğit ile bir süre sohbet eden Kaymakam Yavuz, çalışmalarında başarılar dileyerek "Bu vesile ile toplum sağlığının korunmasında fedakârca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım" dedi.

        Dr. Yiğit ise, Osmaneli gibi insanı sıcak ve samimi bir ilçede görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek elinden geldiğince Osmaneli için hizmet etmeye çalışacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler