Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

        Gölpazarı Kaymakamı İbrahim Güneş ve Belediye Başkanı Hayri Suer tarafından karşılanan Vali Şentürk, ilçeye kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanında incelemede bulundu. Şehit Kemal Ay Lisesi, İmam Hatip Lisesi Pansiyonu ve Tatbikat Cami inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Şentürk, 31 Mart günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Gölpazarı Belediye Başkanlığına seçilen Suer'e iadeyi ziyarette bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cengiz Topel Ortaokulunu da ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Şentürk, eğitim ve öğretimin önemine değinerek, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bizden daha iyi olmak zorundalar. Bir şey veriyorsanız bunun karşılığını alırsınız. Bu arada her bir öğretmenimizin de moral ve motivasyonunu hep beraber yükseltmemiz lazım." şeklinde konuştu.

        Keskin, Akçakavak ve Hacıdurmuşlar grup köy yolundaki sıcak asfalt çalışmasını inceleyen Vali Şentürk, ilçede yaşayan yaşlı bir aileyi ziyaret etti. Buradan Yenipazar Kaymakamı Yavuz Kartal'ı ziyaret eden Vali Şentürk, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yenipazar Belediye Başkanlığına seçilen İlhan Özden'e, iadeyi ziyarette bulundu. Bilecik Valiliğince, başarının artırılması, motivasyonun sağlanması, meslek seçimi ve yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla ilçelerde de uygulanan proje kapsamında Yenipazar Belediye Başkanına refakat eden öğrenci Osman Mert Özmen, Kaymakam Kartal ve Belediye Başkanı Özden ile birlikte Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması planlanan arazide incelemede bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler