Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarıyla birlikte iftar açtı.

        Vali Şentürk, İlçe Emniyet Amirliğinde yapılan dua ve iftarın ardından yaptığı konuşmada, Ramazan ayının Bilecik'e, ülkeye ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. Ramazan ayının birçok güzelliklerin manevi iklim olarak yaşandığı bir ay olduğunu ifade eden Vali Şentürk, ''Emniyet güçlerimiz mesai mefhumu demeden 24 saat vatandaşımızın güvenliği için çalışıyorlar. Olayların kontrol edilmesinde önemli görevler üstleniyorlar. Bizler de her fırsatta onların yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

        İftara, Vali Şentürk'ün yanı sıra, Pazaryeri Kaymakam Vekili Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İlçe Emniyet Amiri İnan Kılıçoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı İhsan Canseven ile polis memurları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler