Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve meclis üyeleri, Belediye Başkanı Semih Şahin’i ziyaret etti.

        Başkan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Meclis Başkanı Yılmaz ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti. Bilecik Belediyesi olarak ildeki bütün kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak şehir için güzel çalışmalar gerçekleştirme hedefinde olduklarını kaydeden Başkan Şahin, “İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve üyeleri ziyarette bulundular. Şehrimiz ve halkımız için yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bilecik’in bütün dinamikleri ile el ele vererek, halkımız ve şehrimiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

        Meclis Başkanı Yılmaz ve üyeler de misafirperverliği ve çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler