Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bilecik İl Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısıyla Bilecik’in ilçe ve beldelerinde bayramlaşma törenine katıldı.

        AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve parti üyeleri, Bilecik’in Gölpazarı, Yenipazar, İnhisar, Söğüt ve Osmaneli ilçelerinde bayramlaşma törenlerine katılarak, buradan da Bilecik’in Bayırköy, Vezirhan ve Dodurga beldesindeki törene katıldılar.

        Burada bir açıklamada bulunan İl Başkanı Karabıyık, “Kurban Bayramı dolayısıyla parti teşkilatımızla birlikte ilçe ve beldelerimizde bayramlaşma törenlerine katıldık. Hemşehrilerimizle sohbet ederek bayramın mutluluğunu, sevincini birlikte paylaştık. Rabbim bizlere nice bayramlarda buluşmayı nasip etsin inşallah. Kuruluştan bugüne partimizde emeği geçen tüm büyüklerimizin ve kardeşlerimizin bayramlarını kutluyor, sevgi ve saygı ile selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler