Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, bir takım temaslarda bulunmak gittiği Ankara'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

        AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik'in Gölpazarı ilçesine yapılması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için izinin çıkmasının ardından soluğu Ankara'da aldı. Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile birlikte Bilecikli olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret eden ikiliye Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'da eşlik etti. Bakan Dönmez'in memleketine ve ülkeye sayısız hizmetler ile göğüslerinin kabarttığı belirten Karabıyık, "Gölpazarı ilçemiz ve ilimiz adına çok önemli olan Gölpazarı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kuruluşuna ilişkin onay Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilmiştir. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Enerji Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ve Sanayi Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank olmak üzere

        emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bakanımıza misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler