Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde belediye tarafından bu yıl annelere çiçek yerine bahçelerine ve balkonlara dikilmesi üzerine sebze fidesi dağıtıldı.

        Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, bu yıl Anneler Günü dolayısıyla geçtiğimiz yıl çiçek dağıtmak yerine Korona virüs (Covit19) salgını nedeniyle evlerinde vakit geçirmeyi tercih eden annelere bahçelerine ve balkonlara dikilmesi üzerine sebze fidesi dağıtıldı. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Suer, "Bugün Covit19'a karşı alınan tedbirler kapsamında en kıymetlilerimizle sarılıp kucaklaşamasakta, inanıyoruz ki bu süreci beraber atlatıp en kısa sürede o neşeli günlerimize kavuşacağız. Evde geçirilen zamanı keyifli hale getirebilmek adına belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Gerek balkonlarda saksılarda gerekse kapı önlerinde bahçelerde yetiştirebilmek için, annelerimizin yüzünü biraz daha gülümsetebilmek adına Anneler Günü kutlamaları kapsamında kapı kapı gezerek sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirdi. Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimizi iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler