Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Küre Köyü'nde kiraz hasadı devam ederken, Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş üreticileri ziyaret etti.

        Bilecik'in kiraz üretiminde önemli bir yere sahip olan Küre Köyü'nde kiraz hasadı devam ederken, üretici bu yıl verimden oldukça memnun. Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş üreticileri ziyaret ederek, onlarla birlikte kiraz topladı. Bu senenin rekoltesi, bahçe bakım ve gübreleme konularında bilgilendirmelerde bulunan İl Müdürü Yoldaş, kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu belirtti. Buradan Küre merkezde bulunan hale geçerek kiraz alım firmalarını ve oradaki üreticileri ziyaret eden Yoldaş, onlardan piyasa hakkında bilgi aldı.

        Modern Telli Terbiye Bağcılık Projesi

        Küre Köy Muhtarı İbrahim Göğercin ile köye yapmak istedikleri Modern Telli Terbiye Bağcılık Projeleri'ni görüşen İl Müdürü Yoldaş, burada büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını otlatan üreticilerin sorunlarını dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler