Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Şeyh Ededbali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, öğrenim gören tüm üniversite öğrencilerine yönelik olarak, dönem sonu sınavlarında internet bağlantısı ve bilgisayar ortamı sağlamak için merkez ve ilçe yerleşkelerinde bulunan bilgisayar laboratuvarlarını açma kararı aldıklarını söyledi.

        Rektör Beydemir, yaptığı yazılı açıklamada, "Bilgisayar laboratuvarlarından yararlanmak isteyen tüm öğrenciler, üniversitemizin Gülümbe Yerleşkesi ile fakülte ve meslek yüksek okullarımızın bulunduğu Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri ve Söğüt ilçelerinde bulunan yerleşkelerdeki tüm teknolojik ve dijital imkanlardan temmuz ayı boyunca istifade edebilecekler. Öğrencilerin hizmet alabilmeleri için ilgili yerleşkelerdeki yetkililerden randevu almaları ve gelirken öğrenci kimliklerini veya öğrenci belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler