Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Osmaneli ilçesinde bir kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, araca yüklü domatesler yola saçıldı.

        Kaza, Bilecik Sakarya karayolu Selçik köy karşısında meydana geldi. 03 VT 602 plakalı Furkan Gönül idaresindeki domates yüklü kamyon, sürücüsünün henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı aracının hâkimiyetinin kaybetmesi sonucu devrildi.

        Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından bölgeye ambulans, jandarma, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Kamyon şoförü kazayı yara almadan atlatırken, araca yüklü domatesler yola saçıldı. Devrilen kamyon çekici tarafından kaldırılırken belediye ve itfaiye ekipleri yolu temizlemesinin ardından yol tekrardan trafiğe açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler