Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 38 yıl önce mesleğe birlikte başlayan müezzin kayyımlar emeklilik kararını da birlikte verdiler.

        İlçenin tanınmış ve sevilen din görevlilerinden müezzin kayyımlar Ziyaettin Ünal ve Haşim Zencir, 1982 yılında İlçe Müftülüğünde birlikte göreve başladılar. Ziyaettin Ünal, Merkez Kasımpaşa Camii ve Ulu Cami’de uzun yıllar başarıyla görev yaptı. Haşim Zencir ise Soğukpınar Camii ve Gazozcu Camii’nde görev yaptı. Göreve birlikte başlayan iki arkadaş aradan geçen 38 yıl 5 ay gibi uzun yıllar sonrasında da emeklilik kararını birlikte verdiler. Geçtiğimiz gün İlçe Müftülüğünce düzenlenen programda meslektaşları ve İlçe Müftüsü ile vedalaşan ikili duygu dolu anlar yaşadılar. İlçe Müftüsü Mustafa Topal, her iki müezzin kayyıma da vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket ve hediye takdim etti. Bundan sonraki yaşantılarını da sağlık ve huzur içinde geçirmeleri temennisinde bulundu. Arkadaşları ile vedalaşarak helallik isteyen din görevlileri görevlerinden ayrılarak emeklilik hayatlarının yolunu tuttular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler