Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Tozman Köyü Yaylası ve Yukarıboğaz Köyünde yapılması planlanan Hayvan İçme Suyu Göleti için ön inceleme çalışması yapıldı.

        Konu hakkında açıklama yapan Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, "İl Müdürlüğümüzce İnhisar ilçemize bağlı Tozman Köyü Yaylasında ve Yenipazar İlçemize bağlı Yukarıboğaz Köyü'ne tahsisli mera arazisinde ilgili köy muhtarlıklarımızdan gelen talep ve lüzum görülen ihtiyaç üzerine yapılması planlanan Hayvan İçme Suyu Göleti için ön inceleme çalışması yapıldı. 20212022 programı çerçevesinde tamamlanması hedeflenen ve 15'er dekarlık alanda inşa edilmesi düşünülen HİS Göletlerinin toplamda 150 bin metreküp ton su depolama kapasitesinde olması beklenmektedir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler