Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'teki cami cemaati, Türkiye Diyanet Vakfı'nın İdlib’de savaş mağduru aileler için başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" kampanyasına bir adet briket ev bağışladı.

        Kent merkezinde bulunan Yediler Camii görevlileri ve cemaatinden oluşan hayırseverler, İdlib'deki savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutlarına 7 bin 260 lira değerindeki 1 adet briket ev bağışında bulundular.

        Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Ali Erhun, kampanyaya bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür ederek, "Her daim mazlumların yanında olan Vakfımızın başlatmışı olduğu bu kampanyaya destek olan Yediler Cami görevlileri ve cemaatine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu bağışın herkes tarafından örnek alınmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler