Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Osmaneli ilçesinde zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Covid19 tedbirleri kapsamında yoğunlaştırılmış dinamik denetimler gerçekleştirdi.

        Osmaneli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri "Yeniden Kontrollü Normalleşme Süreci" çerçevesinde denetimlerini artırdı. Denetim ekipleri Covid19 salgınının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında, Kaymakam Yüksel Ünal koordinesinde yoğunlaştırılmış denetim faaliyetlerine başladı.

        İlçede faaliyet gösteren fırın, lokanta, tatlıcı, pastane ve marketler denetlenerek İçişleri Bakanlığı Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) sistemine kayıt edildi. Ayrıca faaliyetlerine devam eden esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşlara, maske, mesafe ve hijyen kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler