Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Bilal Şentürk, seramik fabrikalarının hammadde ihtiyacını karşılayan tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Vali Şentürk, şirketin tesisin Genel Müdürü Ercüment Arıcı ve Fabrika Müdürü Ömer Çamoğlu'ndan entegre hammadde hazırlama tesisinin üretim ve çalışmalarına ilişkin bilgi alarak incelemede bulundu. 1980 yılında topluluk seramik fabrikalarının hammadde ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulduğunu belirten Arıcı, Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 135 bin metrekare açık ve 20 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu fabrikada, kil arıtma, silis kumu zenginleştirme, mikronize öğütme, kırmahomojenleştirme ve modern laboratuvarlardan oluştuğunu her geçen gün yeni yatırımlarla gelişmekte ve büyümekte olduğunu söyledi.

        Fabrikanın ülkenin önemli entegre hammadde hazırlama tesislerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Şentürk, kentin ekonomisine, üretim ve istihdamına sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler