Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçeye bağlı Hisarcık Köyü'ne yapılması planlanan Yamaç Paraşütü ve Kamp Merkezi projesi çalışmalarına başladıklarını söyledi.

        Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bulunan Ayı Kaya Yamaç Paraşütü Tesisleri ve Hisarcık Köyü'ne yapılması planlanan Paraşütü ve Kamp Merkeziyle ilçe yamaç paraşütünde önemli merkez olma yoluna girdi. Bu anlamda Bilecik Orman İşletme Müdürü Tuncay Yakın'ı makamında ziyaret eden Başkan Şahin, "Paraşütü ve Kamp Merkezi, Kent Ormanı Projeleri için çalışmalarını sürdüren belediyemiz, Bursa Orman Bölge Müdürlüğünün destekleri ile ilçemize yeni alanlar kazandırmaya çalışıyor. Bu kapsamda Bilecik Orman İşletme Müdürümüz Tuncay Yakın ile bir araya geldik. Projeler hakkında bilgi il müdürümüz ile bilgi alışverişinde bulunarak, Bursa Orman Bölge Müdürlüğümüzle yapılacak çalışmalarda destek olma sözü aldık. İl Müdürümüz Tuncay Yakın'a ilgisi ve ilçemiz projelerine destekleri için teşekkür ederiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler