Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu’ndan mezun olan 8. sınıf öğrencileri anlamlı bir etkinlikle mezun oldu.

        Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda doğa yürüyüşü yaparak hatıra fotoğrafı çekildiler. Ardından düzenlenen tören mezun öğrencilerden Ömer Faruk Karadağ'ın Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. 74 öğrencisi bulunan Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu bu yıl 22 öğrenciyi mezun ederken Okul Müdürü İslam Özkul, mezun olarak liseye gidecek öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizler bizim yediveren güllerimizsiniz. Başarınız, duruşunuz, okulumuzu temsiliniz görülenden ibaret olmayan büyük bir başarıdır. Akıl ile gönül ile yıl alan sizler yarınlarda daha büyük başarılara imza atacaksınız. Asıl başarı yüzde 10'luk dilim konusundan öte kendi potansiyelini bilme ve bulma başarısıdır" dedi.

        Okul bayrak ve flamasının devrinin ardından mezuniyet pastası kesilmesi ve ikramı ile tören sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler