Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, Bilecik’te 50 adet büyükbaş, 350 hisse vekaletle kurban kesimi gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "İl merkezinde, ilçelerde ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi 800 aileye kurban etleri ulaştırdı" dedi.

        Bilecik Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi bu yıl ilk defa Bilecik’te 50 adet büyükbaş, 350 hisse vekaletle kurban kesimi gerçekleştirdi. Türkiye Diyanet Vakfının 'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş' temasıyla 28 yıldır vekalet yoluyla kurban organizasyonu gerçekleştiğini anlatan İl Müftüsü Erhun, "Türkiye Diyanet Vakfı, bu yılda yurt içi ve yurt dışında toplamda 78 ülkede Türk milletinin emaneti 589 bin 136 hisse kurbanı keserek 24 milyon 449 bin 144 kişiye kurban eti ulaştırdı. Bilecik Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi bu yıl ilk defa Bilecik’te 50 adet büyükbaş, 350 hisse vekaletle kurban kesimi gerçekleştirdi. İl merkezinde, ilçelerde ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi 800 aileye kurban etleri ulaştırıldı" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler