Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te seyir halindeki bir sürücü önündeki araçlara çarpmamak için tarlaya girdi. Ağaca çarparak durabilen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

        Alınan bilgilere göre, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Gökçeözü köyüne seyir halindeki Saim Tokcan, 26 UT 355 plakalı hafif ticari aracıyla Arıcaklar köyü yol ayrımına geldiği esnada köy yolundan ana yola kontrolsüz biçimde çıkan araca çarpmamak için direksiyon kırdı. Bu esnada karşı şeritten gelen araçla burun buruna gelen Saim Tokcan, direksiyonu tarlaya kırdı. Kontrolden çıkan araç tarladaki bir ağaca çarparak durabildi. Yaşanan kazada araçta bulunan Necmiye Tokcan (58) ve Hatice Tokcan (78) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler