Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Şeyh Üniversitesi tarafından Bozüyük Kaymakamlığı destekli muhtarlara ‘Hızlı Kırsal Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

        Bilecik Şeyh Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sultan Ece Altınok Çalışkan tarafından 'Bilecik İli Karasu Nehri Havzası Ekoturizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi ve Peyzaj Yönetiminin Geliştirilmesi' başlıklı doktora tez çalışması kapsamında toplantısı yapıldı. Bozüyük Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıya kaymakamlık temsilcisi olarak Özel İdare Müdürü Nazmi Kuru ve Bozüyük karasu havzası içerisinde yer alan 23 köy muhtarı katıldı. Toplantıda ekoturizm ve peyzaj yönetimi ile ilgili bir sunum yapan Öğr. Gör. Sultan Ece Çalışkan, her bir köy muhtarından köylerinin doğal ve kültürel yapısı ile ilgili bilgiler toplayarak ilçenin ekoturizm potansiyelinin belirlenmesi adına önemli bir çalışmaya imza attı.

        Öte yandan Çalışkan'ın ilerleyen günlerde Bilecik merkez ve Pazaryeri ilçeleri için de benzer çalışmalar yapacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler