Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2526 Ağustos 2021 tarihlerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı satranç turnuvası düzenlendi.

        Beş tur olarak gerçekleştirilen müsabakalarda gösterdikleri üstün performans ile dereceye giren yarışmacılar turnuva bitiminde gerçekleştirilen ödül töreni ile madalyalarına kavuştu. Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Aysel Oğul madalya takdimi öncesinde yaptığı konuşmada satranç branşına yönelik kurum bünyesinde kursların açıldığını ve birçok turnuvanın gerçekleştirildiğini söyledi. Bu alana yönelik olarak gerekli desteğin sağlandığını belirtirken önümüzdeki günlerde de çok daha güzel ödüllerle yeni turnuvaların gerçekleşeceği müjdesini verdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı satranç turnuvasında dereceye giren 1. Halim Yutoğlu, 2. Abdurrahman Balcı ve 3. Esat Berk Tuzsuz’a madalyaları Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sedat Büyük ile Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Aysel Oğul ve Rıdvan Güner tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler