Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

        Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 6 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olan “Bozüyük Belediyesi Personel Anonim Şirketinin, yapılacak olağan genel kurulunda şirketin temsil ve ilzamı için yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi konusu” görüşülerek oy çokluğu ile karara bağlandı. Ardından Yeni Mahalle’de bulunan şüyulu bir parselin satışı için Belediye Encümenine yetki verilmesi talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 3. maddesinde yer alan “Bozüyük 4 Eylül Mahallesi Metristepe Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin 02.11.2021 tarihli dilekçesine istinaden; Uygulama imar planında cami alanında kalan Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, Yeni Mahalle 1507 ada 1 parselde inşa edilecek olan cami ile ilgili; plan, proje, yapım, tahsis gibi tüm konularla alakalı olarak gerçek, tüzel kişiler ve kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili her türlü sözleşme, protokol imzalama yetkisinin Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na verilmesi talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ardından Çarşı Mahalle’de yapılması istenen plan değişikliği talebi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi. Toplantının devamında Belediye Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek oy çokluğu ile karara bağlandı. Toplantının sonunda ise Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarlara tek tek söz vererek istek ve taleplerini dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler