Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ile bir araya geldi.

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Bursa'da, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret eden Rektör Beydemir’e, Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Özgür Özcan eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette, Bursa Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Bedeloğlu, Prof. Dr. Sami İmamoğlu ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Murat Bayram da katıldı. İki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konuları değerlendirilirken, gelecek dönemler için müşterek yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

        Rektör Karademir, Rektör Beydemir’e ziyaretleri için teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler