Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Bilişim Zirvesi’18 Başlıyor! - Teknoloji Haberleri

        Türkiye İş Bankası ve Hewlett Packard Enterprise ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinlikte iki gün boyunca uluslararası fikir liderlerinin katılacağı oturumlarda yarının teknolojilerinin topluma ve insan yaşamına etkileri konuşulacak.

        Bilişim Zirvesi'18 bu yıl Türkiye İş Bankası ve Hewlett Packard Enterprise ana sponsorluğunda, 21-22 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açıyor. Duvarın Ardını görmek, yarının teknolojilerine bugünden tanıklık etmek isteyenler için “Beyond the Wall” mottosuyla düzenlenen Bilişim Zirvesi’18, yapay zeka ve robotik başta olmak üzere yeni nesil teknolojileri merkezine alan "Akıllı Şeyler - Bilen Teknolojiler" temasıyla Türkiye’den ve dünyadan fikir liderlerini bir araya getiriyor.

        2000 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilmekte olan uluslararası ölçekteki Bilişim Zirvesi, bu yıl 17 farklı tema kapsamında paralel oturumlarda sunum yapacak 200'e yakın uzman konuşmacı, 100'ün üzerinde destekleyici lider kurum ve 50'nin üzerinde stant ile binlerce ziyaretçiyi “Duvarın Ardına” taşıyor. Dell EMC’nin Oturum Sponsoru olarak desteklediği Bilişim Zirvesi’18’in Premium Partnerları ise KoçDijital ve Ruijie Networks olarak belirlendi.

        Bilişim Zirvesi'18'in 21 Kasım günü gerçekleşecek açılış programı kapsamında bilişim dünyasının fikir liderleri, yarının teknolojilerine ışık tutan konuşmalar yapacak. Programda Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sn. Dr. Ömer Fatih Sayan, “Türkiye’de Akıllı Şeyler, Bilen Teknolojiler” başlıklı bir konuşmayla yer alacak.

        "Teknolojinin Kaptanları" Bilişim Zirvesi'18'de belirlenecek

        Akademik dünyadan ve STK’lardan 11 deneyimli ismin jüri üyeliğiyle ve 5000’e yakın kişinin halk oylaması ile belirlenecek olan Teknoloji Kaptanları Ödülleri de ilk gün akşamında gerçekleşecek Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni’nde sahiplerini bulacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ