Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Billie Eilish özür diledi: Utanıyorum - Magazin haberleri
        1

        Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish'in TikTok'ta, ABD'li rapçi Tyler The Creator'ın şarkısı Fish'te geçen Asya karşıtı bir söylemde bulunduğu bir video paylaşıldı.

        2

        Olaydan sonra Eilish'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Videolarda 13 veya 14 yaşlarında olduğunu söyleyen Billie Eilish, o dönemlerde bu hakaretin aşağılayıcı bir terim olduğunu bilmediğini dile getirdi.

        3

        "DEHŞETE DÜŞTÜM"

        Takipçilerinden özür dileyen Grammy ödüllü şarkıcı, "Dehşete düştüm ve utandım. Bu kelimeyi ağzıma aldığım için için kusmak istiyorum. Bu şarkı, çevremde hiç kimse tarafından kullanılmadığı için bu kelimeyi duyduğum tek yerdi. O zamanki cehaletim ve yaşım ne olursa olsun, hiçbir şey bu hakaretin incitici olduğu gerçeğini aklayamaz" ifadelerini kullandı.

        4

        19 yaşındaki şarkıcı, ırkçı olduğuyla ilgili çıkan söylentilerin onu üzdüğünü belirtirek, "Sadece inanmakla kalmıyorum, aynı zamanda kapsayıcılık, nezaket, hoşgörü ve eşitlik adına savaşmak için platformumu kullanmaya çalışıyorum. Hepimiz konuşmaya, dinlemeye ve öğrenmeye devam etmeliyiz" dedi.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ