Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de etkisini sürdürmeye devam eden kar yağışı nedeniyle 281 köyün yolu kapandı.

        Türkiye genelinde bir çok ilde olduğu gibi Bingöl'de de kar yağışı devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan itibaren kentte etkili olan ve aralıklarla yağan kar, güzel görüntüler ortaya çıkartırken, hayatı da olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle bugün itibariyle Bingöl merkez ve ilçelerine bağlı 281 köyün yolu kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şubesine bağlı 11 ekip, 106 personel ve 48 araçla kapalı yolların açılması için çalışma yürütüyor. Kent merkezinde is belediye, 20 araç ve 70 personelle yol ve kaldırımları temizliyor.

        Bingöl'de en çok kar yağışının etkili olduğu yer ise Karlıova oldu.Karlıova ilçe merkezinde kar kalındığı 4050 santimi bulurken, yüksek kesimlerde 1 metreyi aştığı öğrenildi.

        Geçmiş yıllarda Karlıova'ya metrelerce kar yağdığını anımsatan vatandaşlar, son bir kaç yıldır yağışların az olduğunu bu yıl ise beklediklerinin üzerinde gerçekleştiğini aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler