Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kent genelinde 252 köy yolu ulaşıma kapandı, Karlıova ilçesinin yüksek rakımlarında ise 1 metreye yaklaştı.

        Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı Bingöl genelinde etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle kent beyaza bürünürken, şu ana kadar 252 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Karlıova ilçesinde kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 1 metreye yaklaşırken, diğer bölgelerde 40 santime kadar ulaştığı öğrenildi. Karla güne uyanan vatandaşlar sabah iş yerlerinin önünü ve araçlarını temizledi. Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi'ne bağlı 48 ekip, sabahın erken saatlerinden itibaren karla kapanan yolları açma çalışmasına başladığı kaydedildi.

        Bugün Karlıova'nın genelinde, merkez ile Adaklı ve Kigı ilçelerinde ise taşımalı eğitime ara verilmesine neden olan kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesinin beklendiğinin tahmin edildiği açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler