Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aziz ÖNAL/BİNGÖL, (DHA)BİNGÖL'ün Kiğı ilçesinde yılan ısırması sonucu zehirlenen Mustafa Bektaş (18), 5 ilde yapılan araştırma sonucu 26 saat sonra bulunan panzehir ile tedavi edildi

        Olay, önceki gün Kiğı ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Ağaçöven köyünde meydana geldi. Mustafa Bektaş, hayvanlarını otlattığı sırada bacağından yılan tarafından ısırılarak zehirlendi. Yakınları tarafından Kiğı Devlet Hastanesi'nde götürülen Bektaş'a yapılan ilk tedavinin ardından sırasıyla Bingöl ve ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk edildiği hastanede panzehir bulunmaması üzerine Bektaş için, panzehir arayışına başlanıldı. Bingöl, Erzurum, Elazığ, Malatya'da yapılan araştırmanın ardından panzehir Diyarbakır'da bulundu. Hastanede tedaviye alınmasının ardından 26 saat sonra Bektaş, sağlık görevlilerince Diyarbakır'dan getirilen panzehirle tedavi edildi.   

        Baba İbrahim Bektaş, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, her ilde panzehrin bulunması gerektiğini, oğlu Mustafa için 5 ilde yapılan araştırmayla panzehre 26 saat sonra ulaşılmasına tepki gösterdi.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Bingöl / Kiğı Aziz ÖNAL

        2020-05-18 19:04:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler