Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aziz ÖNAL/BİNGÖL, (DHA)BİNGÖL'de, cumartesi günü evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Hasan Göçük (85) için başlatılan arama çalışmaları, 300 kişilik ekiple sürdürülüyor. 

        Olay, cumartesi günü Genç ilçesine bağlı Balgöze köyü kırsalında meydana geldi. Evden öğle saatlerinde hayvanlarını kontrol etmek için çıktığını söyleyen, Alzheimer hastası Hasan Göçük, bir daha dönmedi. Bunun üzerine ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbarla bölgeye gelen jandarma ekipleri, güvenlik korucuları, AFAD, UMKE ve Kuzey Yüzü Dağcılık üyeleri, köy sakinleriyle beraber arama çalışması başlattı. Çalışmalar, bugün de 300 kişilik ekiple sürdürülürken, Hasan Göçük'ten bir ize henüz rastlanılmadığı belirtildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Bingöl / Merkez Aziz ÖNAL

        2021-04-22 11:32:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler