Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya'nın ardından bir vahşet de İstanbul'da! Köpeği boğmaya çalıştı - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sarıyer'de bir kişi sokak köpeğini yere yatırarak boğmaya çalıştı. Çevredekilerin tepkisi üzerine köpeği bırakan saldırgan kaçtı.

        DHA'nın haberine göre olay önceki gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Yakaladığı sokak köpeğinin üstüne oturarak boğazını sıkmayan çalışan bir kişiyi mahalle sakinleri fark etti.

        MAHALLELİ DEVREYE GİRDİ

        Köpeğin seslerini duyan mahalleli pencere ve balkonlara çıkarak saldırgana tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden biri o anları görüntülerken bir yandan polise haber verdiğini söyledi.

        REKLAM

        Korkan saldırgan köpeği bırakarak uzaklaştı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

        YENİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

        Bu arada olayla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. E.Ç.K.'nin cep telefonuna yansıyan görüntüleri öncesi de köpeği dakikalarca boğmaya çalıştığı görülüyor.

        Elinden kaçırdığı köpeği merdiven boşluğuna atan saldırgan köpeğin yaralanmasına neden oluyor. Kaçmaya çalışan köpeği tekrar yakalayan saldırgan boğmak için üzerine oturuyor. Bu sırada mahalle sakinleri durumu fark ederek tepki gösteriyor

        SERBEST BIRAKILDI

        AA'da yer alan habere göre bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerini inceleyerek şüphelinin E.Ç.K. (30) olduğunu tespit eden ekipler, harekete geçti.

        Yakalanan şüpheli, "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu"na muhalefet" suçundan adli makamlara sevk edildi. Şüpheli E.Ç.K, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

         Konya'nın ardından şimdi de Mardin! Vahşet-2!
        Konya'nın ardından şimdi de Mardin! Vahşet-2! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kenan Butakın
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ