Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Dumlupınar İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

        Kaymakam Mehmet Ali Özkan, Dumlupınar İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, okul yöneticilerinden bilgi aldı. Ziyaret kapsamında öğrencileri de sınıflarında ziyaret eden Kaymakam Özkan, onlarla sohbet edip, nasihatlerde bulundu. Ziyarette ayrıca hayırsever bir firma tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen ayakkabı ve montların dağıtımı da Kaymakam Özkan tarafından yapıldı.

        Okul idaresi ve öğretmenlerin gayreti, hayırsever bir firmanın da katkılarıyla Dumlupınar İlkokulu öğrencilerine 384 ayakkabı ve mont, Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine ise 303 bot ve mont dağıtımı yapıldı.

        Gönderilen eşyaların dağıtımını gerçekleştiren Kaymakam Mehmet Ali Özkan, emeği geçen ve katkısı bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

        Kaymakam Özkan, okul ziyaretinin ardından öğretmen ve idarecilerle de bir toplantı gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler