Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Tatvan İlçe Müftülüğü tarafından "Hazreti Peygamber ve Gençlik" konulu panel düzenlendi.

        Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen panel, Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenendi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen panelde, katılımcılar tarafından "Hazreti Peygamber ve Gençlik" konuları anlatıldı.

        Panel sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, panelin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Panelin önemine vurgu yapan Kaymakam Özkan, “Bizleri bu günlere kavuşturan Cenabı Allah’a şükürler olsun. Yüce Mevla bu dünyada Peygamber Efendimizin izinden, ahirette de nurlu yüzünden ayırmasın. Bu vesile ile Mevlidi Nebi Haftası’nın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

        Düzenlenen programa Kaymakam Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler