Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ahlat ilçesini ziyaret ederek gezi ve incelemelerde bulundu.

        Ahlat ziyaretinde ilk olarak 1071 Malazgirt Zaferi kutlamalarının yapıldığı Çarho mevkiindeki alanı ziyaret eden Vali Çağatay, Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül'den bilgi aldı. Bir süre alanda incelemelerde bulunan Vali Çağatay, daha sonra ilçede yapılacak olan Ahlat Gençlik Kampı alanını gezdi. Ardından Ahlat Kaymakamlığına geçen Vali Çağatay, kurum amirleriyle kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

        Toplantı sonrası Ahlat Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçen Vali Çağatay, yetkililerden merkez hakkında bilgi aldı. Merkezdeki engellileri ziyaret eden Vali Çağatay, onlara yakın ilgi göstererek bir süre sohbet etti.

        Vali Çağatay, daha sonra ilçeden ayrıldı.

        Vali Çağatay'a Ahlat ziyaretinde İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül, Belediye Başkan Vekili İlhami Gülşen ve bazı kurum amirleri eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler