Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MemurSen’e bağlı sendika başkanları, Bitlis’in Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        AK Parti'li Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Belediye Başkanı Barlak, bu kez de MemurSen Konfederasyonuna bağlı sendika başkanlarının hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

        Ziyarete, MemurSen Bitlis İl Başkanı ve Eğitim BirSen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak ve MemurSen’e bağlı hizmet kollarının temsilcileri ve sendika yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Barlak'ın AK Parti'den belediye başkanlığını kazanmasından memnuniyet duyduklarını belirten MemurSen ve EğitimBirSen İl Başkanı Cabir Durak, "Mutki önümüzdeki 5 yıllık dönemde tarihinde görmediği hizmetleri göreceğinden eminiz. Bunu hiç kimse inkar edemez. Kentin çehresi değişecek" diye konuştu.

        Sendika başkanlarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Barlak ise, "İnşallah halkımızla birlikte Mutki daha da güzelleşecek ve gelişecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler