Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ilk resmi nikahını kıyıp, Sevgül Dağdagül ve Yakup Çakırgöz çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

        31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlığı görevini devralan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ilk resmi nikahını kıydı. Sevgül Dağdagül ve Yakup Çakırgöz çiftinin bir ömür boyu birlikte mutlu olma kararlarını resmileştiren Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, evlilik cüzdanını geline verdi.

        Bitlis Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleşen törende, mutlu bir gelecek kurmak için ilk adımı atan çiftin nikahını kıymaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Sevgül Dağdagül ve Yakup Çakırgöz’ü tebrik edip ömür boyu huzur ve mutluluklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler