Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'in Güroymak ilçesindeki köy okullarında eğitim gören öğrencilere ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında elbise ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

        Güroymak İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, ‘Kardeş Okul’ seçilen Kekliktepe İlkokuluna destekte bulundular. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Aksar öncülüğünde öğrencilerin topladığı elbise ve kırtasiye malzemeleri, Kekliktepe Köyü İlkokulu yetkililerine teslim edildi.

        İpekyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yahya Söner, aldıkları karar doğrultusunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Aksar öncülüğünde ‘Kardeş Okul’ belirlediklerini söyledi. Söner, "İlçemize bağlı Kekliktepe İlkokulu ‘kardeş okul’ seçildi. Öğrencilerimiz tarafından temin edilen elbise ve kırtasiye malzemeleri köy okullarında okuyan öğrencilerimize ulaştırıldı. Maddi anlamda küçük bir yardım olmasına rağmen minik öğrencilerimizin yüzündeki tebessüm paha biçilemezdi" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler