Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis’in Hizan ilçesinde Türkiye geneli işçilere hizmet edecek yeni bir işçi sendikası kuruldu.

        Hizan Gençlik Merkezi toplantı salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurul programında; ticaret, kooperatif, eğitim, büro ve güzel sanatlar kolunda hizmet verecek yeni bir işçi sendikası kuruldu. Kurulan yeni sendika, 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek Bitlis Hizan merkezli olarak ülke sendikacılığına yeni bir soluk getirecek.

        Büro işçilerinin haklarını arayacak olan ve Türkiye’de ilk defa Ankara dışında Bitlis’in Hizan merkezli sendika olma özelliğine sahip olarak hizmete başlayan TümBirlikİş Sendikasının başkanı ise Servet Demir oldu.

        Sendika genel kurulunda konuşan Genel Başkan Servet Demir, tüm işçilerin problemlerini çözmeye çalışacaklarını vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler