Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Bitlis’in Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

        Bitlis’in Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, ilk ziyaretini İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne yaptı. Müdür Ahmet Danacı ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında kendisinden bilgi alan kaymakam Yelek, burada bir takım incelemelerde bulunduktan sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne geçti. Kaymakam Yelek gerçekleştirdiği ziyarette, 20192020 eğitimöğretim yılı içerisinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslar ve yürütülen faaliyetler hakkında Halk Eğitim Müdürü Ercan Özdemir’den bilgi aldı. Kaymakam Yelek, ”Halk Eğitim Merkezlerinin, yetişkin eğitim hizmetleri ile bireylerin sosyal ve kültürel gelişimini sağlarken, ekonomik açıdan da hem bireylerin hem de toplumun kalkınmasını ve gelişmesini hedeflemektedir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler